Hoe Kom Ik Hoog In Google? - Online Marketing

Published Mar 31, 21
5 min read

ᐅ • 10 Praktische Tips Om Hoger Te Scoren In De Zoekmachine

Het e-book werd geschreven door SEO-expert Rutger Steenbergen. Niet alleen geeft hij in zijn boek nog eens uit wat zoekmachineoptimalisatie precies is, aan de hand van sprekende praktijkvoorbeelden geeft hij concrete tips waar iedereen wat mee kan. Wat mij telkens weer opvalt: sommige kleine aanpassingen kunnen een wereld van verschil betekenen voor de positie van je blog in Google.

Ik kan me heel goed voorstellen dat je, wanneer je dit artikel leest, een beetje overweldigd geraakt door alle tips en adviezen. Laat je echter niet ontmoedigen. Bloggen en SEO, het is nu eenmaal een werk van lange adem. Wel is het zo dat bloggen en SEO de laatste jaren een stuk minder technisch is geworden.

Hoe Kom Ik Hoog In Google? - Online Marketing

Nee, het steeds intelligenter wordend algoritme van Google kijkt nu veel meer naar de zoekintentie en het gedrag van de bezoeker op je blog… Dit hele SEO-gebeuren mag je niet te fel afleiden van de essentie van het bloggen: je blogt omdat je het leuk vindt om te schrijven, verhalen te delen met anderen.

Dat Google er ook pap van lust is een mooie bijkomstigheid - internet marketing. Mijn advies als je wil dat je blog op termijn een rol van betekenis speelt in de zoekmachines? Begin een WordPress-blog, kies indien mogelijk één à twee centrale thema’s uit, blog regelmatig en probeer onderwijl een beetje bewust aan de slag te gaan met focus zoekwoorden.

Seo Specialist Gezocht? Ontvang Een Vrijblijvende Google

Gaandeweg kan je je dan alsnog in de materie verdiepen. Voor nu: vooral van start gaan en lol maken! Natuurlijk wil je eerder vroeg dan laat weten of al het werk om de SEO van je blog op orde te krijgen ook echt loont. “Meten is weten,” zegt het spreekwoord.

Over het aantal bezoekers en dergelijke meer. Elk fatsoenlijk blogplatform toont je enkele basis-statistieken. Het probleem is dat die vaak niet erg betrouwbaar zijn. Daarom doe je er goed aan je toevlucht te nemen tot Google Analytics. Tot nader order zowat de standaard voor wat betreft het bijhouden van statistieken voor websites.

Seo & Linkbuilding - Seo Specialist

In dit artikel een woordje uitleg over enkele basisbegrippen van Google Analytics. Misschien beter bekend onder de vroegere naam Google Webmaster Tools. Koppel je blog aan deze tool en je krijgt een beeld van hoe Google zelf naar je blog kijkt. Zo geeft Google aan wanneer het problemen heeft met het indexeren van je site.

Eén functie binnen Google Search Console is echter wél razend interessant. Het programma heeft namelijk zicht op de zoekwoordcombinaties waarmee bezoekers je blog nu reeds kunnen vinden wanneer ze bij Google te rade gaan. Concreet worden de 1. 000 populairste keywords getoond. Waardevolle info die nergens anders zo uitgebreid ter beschikking wordt gesteld! Waarom dit zo belangrijk is? Je kan daar als blogger handig op inspelen, door te proberen te bloggen met zoektermen waarvan je nog geen idee had dat je erop gevonden werd.

ᑕ❶ᑐ Seo Expert? Heb Je Wel Een Specialist Nodig In 2021?

Om de voor jouw blog interessante zoektermen makkelijk te kunnen achterhalen kan het handig zijn om Google Search Console te koppelen aan Google Analytics. Zo heb je binnen Google Analytics meteen toegang tot cruciale info uit Search Console. Het lever zeer interessante inzichten op! Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste tips en ontwikkelingen op het gebied van SEO? Dan volgen hier enkele interessante blogs om te volgen.

Google is dol op nieuwe content. Op een goed onderhouden blog verschijnen als het goed is heel regelmatig nieuwe artikelen. Bovendien, de typische structuur – met zijn archiefpagina’s met artikels rond specifieke onderwerpen en thema’s – maken het blog erg SEO-vriendelijk. Het is moeilijk te zeggen hoeveel tijd er verstrijkt tussen de publicatie van een artikel en het moment waarop het effectief terug te vinden is in Google.

Bovenaan In Google En Meer Bezoekers: Keyboost Zorgt Ervoor!

Beter gevonden worden op Google leidt tot meer leadsteamnijhuis.comSEO & Linkbuilding GMU.ONLINE SEO specialistgmu.online


Veel hangt onder meer af van de reputatie van het blog, de kwaliteit van de geleverde content, de concurrentie en… hoe goed een artikel geoptimaliseerd is voor SEO. Je kan makkelijk nagaan of Google je blogbericht al heeft geïndexeerd. Neem de url van je webpagina en plak deze in het zoekvak van Google.

Ben jij ondernemer? Dan weet jij ook dat jouw online vindbaarheid belangrijk voor je onderneming is. Om hoger in Google te komen met jouw belangrijkste zoektermen dien je er rekening mee te houden dat er wellicht 100 andere bedrijven dezelfde producten proberen te verkopen of dezelfde diensten proberen aan te bieden.

Seo Gids - Zo Scoor Jij In Google! - Seo Marktplaats

Wil je jouw plan uitwerken door een professional? Ik help je graag verder! Een prachtige website hoeft nog niet direct te betekenen dat jij veel bezoekers via je website ontvangt. Veelal is de online concurrentie nog een stuk groter dan de plaatselijke concurrenten uit je buurt. Je gaat immers concurreren met bedrijven door heel Nederland (Linkbuilding uitbesteden).

Heb je een product zonder concurrenten dan weet je zeker dat je direct goed vindbaar wordt via de zoekmachines. Als je niet over deze luxepositie beschikt dan start race voor de topposities met jouw concurrenten. Google stelt steeds hogere eisen aan de kwaliteit van je website en steeds meer factoren zijn verantwoordelijk voor jouw online vindbaarheid.

Seo Specialist Inhuren - Ervaren Seo Experts

Ons SEO bedrijf kan jouw bedrijf perfect helpen met de online marketingstrategie! Om je alvast vooruit te helpen hebben wij een paar opgesteld die je al eenvoudig zelf kunt doorvoeren. Resultaten zullen niet direct zichtbaar zijn, maar op de langere termijn ga jij hoger in Google scoren met jouw zoektermen! Een vrij simpele gedachte, toch? Vanuit vele benchmarks is naar voren gekomen dat de hoeveelheid pagina’s die jouw website heeft van extreme invloed kan zijn op jouw online vindbaarheid.

Alles draait namelijk om concurrentie, heb je de parels te pakken waar weinig tot geen concurrentie op is, dan kun je met een eenvoudige pagina al uitstekende resultaten behalen. waar je jaren op dient te bouwen, maar kijk ook eens verder! Het tweede aspect van meerdere pagina’s is de waarde die gecreëerd kan worden dankzij linkjuice.

More from Internet, Shoppen, Marketing

Navigation

Home

Latest Posts

Marketing En Reclame Nederland

Published Mar 25, 22
8 min read

Sale O&K

Published Mar 19, 22
10 min read